הצורך בקור לא נגמר לעולם
למרות שטמפרטורות גבוהות משומשות בכל חלקי התעשייה פעמים רבות האחסון
צריך להיות בטמפרטורת נמוכות כדי לשמור על מוצר מסוים. בלי חדרי הקירור הרבה
מוצרים לא היו יכולים להגיע אלינו כפי שאנו רגילים אליהם ולאו דווקא מוצרים
בתעשיית המזון אלא חלקים מסוימים מתעשייתי האלקטרוניקה, חומרים כימיים ועוד. בניית חדרי קירור היא מלאכה קשה ומורכבת דורשת הרבה זמן וכסף.
חדרי קירור - בניה או השכרה?
גם אחרי
שבונים חדרי קירור גדולים או קטנים לפי הדרישה, הדרישה הזו יכולה להשתנות. זהו אחד
היתרונות הגדולים ביותר של השכרת חדרי קירור על פני בניה. כשמשכירים חדר ניתן
להשכיר אותו לתקופה משתנה של כמה חודשים ולשדרג אותו מתי שרוצים לחדר גדול יותר
כאשר גם מעבר לחדר קטן יותר וחסכוני יותר אפשרית תמיד. כשבונים חדר הרבה שטח לא
מנוצל או שיש צורך לבנות עוד חדר או להרחיב אותו מה שלוקח זמן רב.
תחזוקה יום יומית
כדי שחדרי קירור יישארו שמישים ונקיים יש צורך לתחזק אותם היטב.
התחזוקה הזו יכולה להיות יקרה אם לא שומרים על החדר בצורה נכונה. לכלוך רב יכול
לזהם אותו ובעיקר כשמדובר במזון, הטמפרטורה חייבת להישאר קבועה כדי שהמוצרים לא
יתקלקלו לכן המערכת רגישה מאוד לכל תקלה. יש צורך לתקן חלקים תקולים, לבדוק את
לוחות החשמל ומשאבות החום שאמונים על הקירור וכל לא בטוח מתאימים לכל עסק.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה